Dostava

V spletni trgovini www.vsezaoci.si se trudimo, da bi artikli, ki so bili naročeni, kar se da hitro njihove naročnike. V kolikor so artikli na zalogi, jih pošljemo naprej še isti dan, kar pomeni, da jih prejmete na dom v roku 1–2 delovnih dni, razen med vikendi in prazniki. Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije, kar pomeni, da vam naročene artikle dostavi poštar na naslov prejemnika, ki ste ga navedli ob naročilu. Praviloma se dostave vršijo v dopoldanskih urah, v primeru, da paketa ne morete sprejeti, pa ga lahko prevzamete tudi kasneje, na najbližji Pošti Slovenije.

Za izdelke, ki jih v določenem trenutku nimamo na zalogi, se dobavljivost vsekakor poveča. Izdelek bomo za vas takoj naročili pri naših dobaviteljih in vaše naročilo uredili takoj, ko izdelek prejmemo na zalogo. V primeru, da je bilo naročenih več izdelkov in je kateri od teh na zalogi, drugi pa niso, se lahko vrši delna dobava blaga (delno takoj, delno, ko nam to omogoča zaloga). Poštnina se v takem primeru zaračunava le enkrat (1x).

Znesek poštnine za naročila, nižja od 25 €, znaša 2,4 €, za naročila, višja od 25 €, je za naročnika pošiljanje brezplačno.