Acuvue kontaktne leče

Predanost in zavzemanje Johnson & Johnson Vision Care v sodelovanju s strokovnjaki očesne medicine, so botrovali k izboljšanju kakovosti življenja uporabnikom leč blagovne znamke ACUVUE®. ACUVUE® kontaktne leče so najbolje prodajana blagovna znamka na svetu med mehkimi kontaktnimi lečami za redno menjavo.

Več o: Acuvue kontaktne leče

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Acuvue Oasys for Astigmatism
Acuvue Oasys for Astigmatism so nove torične leče za korekcijo astigmatizma. Njihove lastnosti so že poznane pri sferičnih lečah Acuvue Oasys. Izdelane so s pomočjo patentirane tehnologije,..
32,00€ Brez DDV: 29,49€
Acuvue Oasys
ACUVUE® OASYS® with HYDRACLEAR® Plus. Ne glede kje se nahajate, zahtevna okolja pripomorejo, da so vaše oči suhe in utrujene. Dolgotrajno delo pred računalnikom, klimatizirane pisarne, cent..
26,00€ Brez DDV: 23,96€
1-Day Acuvue Moist
Vlažen, svež občutek kontaktnih leč od jutra do večera.   Kontaktne leče 1·DAY ACUVUE ® MOIST™ so kontaktne leče  podjetja Johnson & Johnson za enkratno uporabo, ki so ..
25,00€ Brez DDV: 23,04€
1-Day Acuvue TrueEye
Sodoben življenjski slog vpliva na zdravje vaših oči. Nove kontaktne leče blagovne znamke 1•DAY ACUVUE® TruEye™ so leče za enkratno uporabo, oblikovane posebno za potrebe mestnega življe..
28,00€ Brez DDV: 25,81€
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism so mehke dnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma. Leče odlikuje dolgotrajno udobje, ki ga zagotavlja Lancreon tehnologija. Ta tehnologija vključuje mat..
30,00€ Brez DDV: 27,65€