Barvne kontaktne leče

Z barvnimi kontaktnimi lečami priznanih proizvajalcev Bausch&Lomb, Carl Zeiss, Johnson&Johnson, Ciba Vision, bodo Vaše naravne barve oči prišle še bolj do izraza.

 

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Air Optix Colors
Air Optix Colors prepustne kontaktne leče družujejo čudovite barve z visoko propustnostjo silikonsko-hidrogelnega materiala za zdrav videz vaših oči in edinstveno plazma tehnologijo površine ..
26,00€ Brez DDV: 23,96€
Contact Day 30 Colours
Contact Day 30 Colour so kontaktne leče, ki so namenjene mesečni nošnji, so mehke leče in tako izredo udobne za uporabo. Na voljo v osmih barvah in sicer: blue (modra), royal blue (kraljevo mod..
26,00€ Brez DDV: 23,96€
Freshlook Colors
Freshlook Color barvne mesečne leče so izredno mehke leče, ki dramatično spremenijo barvo oči. Kontaktne leče Freshlook Colors so na voljo v štirih barvnih odtenkih: Blue (modra), Violet (vi..
27,00€ Brez DDV: 24,88€
Freshlook ColorBlends
Freshlook ColorBlends so leče namenjene subtilnemu spreminjanju in poudarjanju odtenka oči. Zelo dober izgled zaradi tehnologije 3v1, kjer so trije sloji barve združeni v eno. Na voljo so v enaj..
27,00€ Brez DDV: 24,88€
Freshlook Dimensions 2 leči
Kontaktne leče Freshlook Dimensions so namenjene poudarjanju naravne barve vaših oči in povečanju globine le teh. Oči s temi lečami izgledajo večje, lepše, sveže in kar je najpomembneje, n..
27,00€ Brez DDV: 24,88€
Freshlook Dimensions 6 leč
Kontaktne leče Freshlook Dimensions so namenjene poudarjanju barve vaših oči in povečanju globine le teh. Oči s temi lečami izgledajo večje, lepše, sveže in kar je najpomembneje, naravne. ..
45,00€ Brez DDV: 41,47€