Dnevne kontaktne leče

Dnevne kontaktne leče priznanih proizvajalcev Bausch&Lomb, Wöhlk, Carl Zeiss, Johnson&Johnson, Ciba Vision, Vam nudijo popolno udobje nošenja leč in zagotavljajo ugodno razmerje med ceno in kvaliteto.

Več o: Dnevne kontaktne leče

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Dailies AquaComfort Plus
DAILIES AquaComfort Plus® so popolnoma nove kontaktne leče proizvajalca Ciba Vision. Uspelo jim je izdelati izredno kvalitetno in udobno kontaktno lečo ob uporabi treh korakov!  Lub..
24,00€ Brez DDV: 22,12€
Contact Day 1 (30)
CONTACT DAY 1 so dnevne kontaktne leče, ki so zahvaljujoč osnovnemu materijalu Methafilcon A izjemno udobne za nošenje! Preprosta uporaba: Ne potrebujete tekočin in posodic za shranjevanje,..
25,00€ Brez DDV: 23,04€
Contact Day 1 (5)
CONTACT DAY 1 so dnevne kontaktne leče, ki so zahvaljujoč osnovnemu materijalu Methafilcon A izjemno udobne za nošenje! Preprosta uporaba. Ne potrebujete tekočin in posodic za shranjevanje,..
6,00€ Brez DDV: 5,53€
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism so mehke dnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma. Leče odlikuje dolgotrajno udobje, ki ga zagotavlja Lancreon tehnologija. Ta tehnologija vključuje mat..
30,00€ Brez DDV: 27,65€
Focus Dailies Toric All Day Comfort
Focus Dailies Toric All Day Comfort so izredno udobne mehke dnevne kontaktne leče, ki ob uporabi materijala Nefilcona A zagotovaljajo izredno vlažno lečo skozi cel dan. So kontaktne leče za dne..
28,00€ Brez DDV: 25,81€
Dailies AquaComfort Plus Multifocal
DAILIES AquaComfort Plus Multifocal so popolnoma nove kontaktne leče. So izredno kvalitetne in udobne progresivne (multifokalne) kontaktne leče, ki omogočajo jasen vid tako ob branju, kot tudi p..
30,00€ Brez DDV: 27,65€
Dailies Total 1
Dailies Total 1 so najnovejše kontaktne leče, ki združujejo prednosti hidrogel in silikon hidrogel materiala. Vsebnost vode na površini leče je kar 80%, kar je podobno vsebnosti vode v očeh. ..
31,00€ Brez DDV: 28,57€
1-Day Acuvue Moist
Vlažen, svež občutek kontaktnih leč od jutra do večera.   Kontaktne leče 1·DAY ACUVUE ® MOIST™ so kontaktne leče  podjetja Johnson & Johnson za enkratno uporabo, ki so ..
25,00€ Brez DDV: 23,04€
1-Day Acuvue TrueEye
Sodoben življenjski slog vpliva na zdravje vaših oči. Nove kontaktne leče blagovne znamke 1•DAY ACUVUE® TruEye™ so leče za enkratno uporabo, oblikovane posebno za potrebe mestnega življe..
28,00€ Brez DDV: 25,81€