Torične oz. cilindrične kontaktne leče

Torične oz. cilindrične leče priznanih proizvajalcev Bausch&Lomb, Wöhlk, Carl Zeiss, Johnson&Johnson, Ciba Vision, Vam nudijo popolno udobje nošenja leč in zagotavljajo ugodno razmerje med ceno in kvaliteto.

Več o: Torične leče

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Acuvue Oasys for Astigmatism
Acuvue Oasys for Astigmatism so nove torične leče za korekcijo astigmatizma. Njihove lastnosti so že poznane pri sferičnih lečah Acuvue Oasys. Izdelane so s pomočjo patentirane tehnologije,..
32,00€ Brez DDV: 29,49€
Contact Day 30 Compatic Toric
Contact Day 30 Compatic Toric so mehke mesečne kontaktne leče, ki so namenjene korekciji astigmatizma. Leče so izdelane iz materijala BioLens Vitafilcon A, ki je najbolj podoben osdrednji plasti..
52,00€ Brez DDV: 47,93€
Focus Dailies Toric All Day Comfort
Focus Dailies Toric All Day Comfort so izredno udobne mehke dnevne kontaktne leče, ki ob uporabi materijala Nefilcona A zagotovaljajo izredno vlažno lečo skozi cel dan. So kontaktne leče za dne..
28,00€ Brez DDV: 25,81€
Air Optix for Astigmatism (6)
Air Optix for Astigmatism so mehke mesečne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma, ki prepuščajo do 7 krat več kisika kot ostale leče in imajo visoko stopnjo vsebnosti vode. Zato so primern..
58,00€ Brez DDV: 53,46€
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism so mehke dnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma. Leče odlikuje dolgotrajno udobje, ki ga zagotavlja Lancreon tehnologija. Ta tehnologija vključuje mat..
30,00€ Brez DDV: 27,65€
Air Optix for Astigmatism (3)
Air Optix for Astigmatism so mehke mesečne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma, ki prepuščajo do 7 krat več kisika kot ostale leče in imajo visoko stopnjo vsebnosti vode. Zato so primern..
31,00€ Brez DDV: 28,57€
Contact Day 30 Toric
Mehke mesečne kontaktne leče Contact Day 30 Toric proizvajalca Carl Zeiss za korekcijo astigmatizma. Nudijo visoko stopnjo vlažnosti, veliko udobje pri nošenju in visoko prepustnost kisika. ..
49,00€ Brez DDV: 45,16€