O nas

Družinsko podjetje posluje že od leta 1996. Leta 2006 smo odprli prvi Relaxed Vision center – Carl Zeiss v Mariboru. V želji zagotoviti najvišji standard optike tudi izven večjih mest in krajev pa smo ob 15. obletnici obstoja naše znanje in izkušnje na področju svetovanja pri izbiri korekcijskih in sončnih očal ter kontaktnih leč kot tudi vedno bolj cenjeno lastno izdelavo očal prenesli še na dve izbrani lokaciji – jubilejni optiki v Rušah in Račah. Leta 2013 se zgodba nadaljujuje ... Premišljeno, z mnogo novih idej, energije in znanja sledimo novim ciljem, naši četrti poslovalnici – Auer optiki Lenart.

 

Kdo smo
 

Denis Auer Direktor Auer optike, optik tehnik.
Denis Auer denisFeet

Denis Auer

Več kot desetletje dela v optični delavnici je privedlo do neprecenljivih izkušenj. Denis je vrhunski optični tehnik in ni stekla, ki ga glede na individualne želje in zahteve ali morebitne težave ne bi odlično priporočal, nato pa popolno izbrusil in vgradil v izbrani okvir. Zaveda se pomembnosti novih tehnologij, idej in oblikovnih trendov ter spremlja optične sejme po vsej Evropi. Poleg vodstva štirih poslovalnic Auer optike pokriva še cel spekter del. Resnično se loti vsega in izpelje vse, kar si zada. Nanj se lahko obrnemo in zanesemo vsi ostali člani ekipe. Zadnja leta se je usmeril še v pridobivanje strokovnega znanja o kontaknih lečah, športnih očalih, korekcijskih vstavkih in ostalih novostih. Ustvaril je spletno trgovino Auer optike – Vsezaoči.si.

 

 
Petra DrašKreativni vodja.
Petra Draš petraFeet

Mag. iuris Petra Auer

Petra je diplomirala na dunajski Pravni fakulteti in je samostojna podjetnica. Najraje, ljubiteljsko v pravem pomenu besede, pa ob Denisu soustvarja podjetje Auer optika, kjer deluje predvsem na kreativni ravni, piše, riše, slika, se ukvarja z marketingom, daje ideje, energijo in se zavzema za nov pogled v podjetniškem svetu. Prave cilje je moč doseči le z ogromno truda, delovne vneme, vztrajnostjo, delitvijo dela ipd. Vse to pa je lahko zapakirano tudi v elagantnem, nežnem paketku, saj so nasmeh, odprtost in pozitivna energija najboljši spremljevalci za dosego le-teh. Vizija, ki odpira vrata v drugačen svet ... svet sočutja in vrednot.

 

 
Suzana Auer Poslovodja PE Maribor.
Suzana Auer suzanaFeet

Suzana Auer

Suzana je z možem Bojanom leta 1996 odprla prvo optiko Auer. Njeno znanje, njene delovne izkušnje dajejo moč. Z njo je lažje narediti vsak prvi korak nove poti. Po izobrazbi je medicinska sestra in Auer optiki nudi vsak dan potrebno strokovno, tudi zdravstveno znanje. Suzani Auer optika dolguje veliko zahvalo za vso mirnost in prepričanje, da je vse, pa naj bo še tako težko, rešljivo. Je močna ženska, ki pa v Auer optiko že od samega začetka prinaša ženstvenost, čustvenost in vse ostale ženske čare. Našim poslovalnicam daje svež pridih, lahkotnost in vsak dan potrebno prijaznost ter ustrežljivost v vsem delu, ki ga opravlja.

 
Bojan AuerPoslovodja PE Ruše.
Bojan Auer bojanFeet

Bojan Auer

Bojan, v središču dogajanja od leta 1996, včasih direktor, se je zdaj »modro« (v smislu manj živciranja in več uživanja ob delu) umaknil z vodilnega mesta, a na vsakem koraku stoji ob strani sinu Denisu, ga podpira in mu nudi veliko oporo tudi s tem, ko resnično verjame vanj. Kot optik prodajalec se zna stranki resnično posvetiti, zna prisluhniti in tudi odlično izbrati prava očala. Bojan je enostavno kul in takšen je Auer optiki všeč. Njegova in Suzanina življenjska filozofija je uživati življenje, polno ljubezni, spoštovanja, sprejemanja drugačnosti in pozitivnih misli. Majhne so stvari, ki osrečijo, in odnosi so tisti, ki jih moramo negovati. Toplina, ki jo boste začutili.

 
Karmen Vidmar Poslovodja PE Rače, optik tehnik.
Karmen Vidmar karmenFeet

Karmen Vidmar

Karmen je vztrajna, zanesljiva, energična in nadebudna mladenka, ki si postavlja visoke cilje in jih marljivo doseže. Znanje, s katerim je prišla, le še nadgrajuje v naši optični delavnici in tako iz dneva v dan postaja le še odličnejši optik tehnik. Karmen v svoji poslovalnici izdeluje skoraj vsa očala Auer optike. Njeni uspehi sežejo od vožnje z motorjem, pešačenja na Triglav in vse do sedanje službe, ki si jo prav tako šteje kot uspeh. Pravi, da Auer optiko lahko opiše kot »second home/family«. Karmen čuti naš način poslovanja, zato si brez nje in njene energije, samoiniciative ter volje do dela Auer optike več ne znamo predstavljati.

 
 
Flip
FlipflipFeet

Alojz Filip, Flip

Flip in Auer optika, modra kombinacija. Flip je pri dvanajstih letih prehodil razdaljo Maribor–Beograd (600 km), po srednji šoli je začel delati v gledališču in ogromno plezati, delo izvedbenega oblikovalca pa je zvestih dvanajst let opravljal v znani mariborski oglaševalski agenciji. V 44. letu starosti, izkušen kot je treba, je začel delati v Auer optiki. Ustvaril je našo novo podobo, s katero ponosno komuniciramo. Njegova doslednost, iznajdljivost, srčnost, komunikativnost in potrpežljivost se zdaj odražajo v svežih in dovršenih korakih Auer optike, družinskega podjetja s tradicijo. Rad se vozi s kolesom, preživlja čas s svojimi otroki in je ponosen na svojo svobodo.

 
Tinka ŠvarclPoslovodja PE Lenart.
Tinka Švarcl tinkaFeet

Tinka Švarcl

Tinka je že ob študiju nabrala veliko izkušenj pri delu v optiki. Z otvoritvijo naše poslovalnice v Lenartu, pa jo je zamikalo … Prišla je v Auer optiko. Samoiniciativna, radovedna in iznajdljiva Tinka je sprva le pomagala pri dnevnem poslovanju in tako pridobila strokovna znanja in izkušnje na področju optike. Po nekaj letih, ko se je dodobra izučila, pa je uspešno prevzela vodenje prekrasne Auer optike Lenart. Prva beseda, ki ji pade na pamet, ko sliši »Auer optika«, je organiziranost. In res je, tudi s tem namenom je del ekipe Auer optike. Tinka je komunikativna, čustvena in energična bodoča pravnica, bivša odbojkašica in atletinja, dvakrat že ponosna tetka, ki ima rada živali, spoznavanje novih krajev, ljudi in kultur.

 

Kontakt

Auer optika, Denis Auer s.p.
Trg vstaje 8
2342 Ruše

Tel.: 040/245-430
E-mail: info@vsezaoci.si
Splet: http://www.vsezaoci.si

 

Poslovalnice

Auer optika MARIBOR
Ljubljanska ulica 89
2000 Maribor

Auer optika RUŠE
Trg vstaje 8
2342 Ruše

Auer optika RAČE
Ljubljanska cesta 14a
2327 Rače

Auer optika LENART
Ob Poleni 35
2230 Lenart

 

Identifikacijski podatki

Matična številka: 3547876
Davčna številka: 38759373
Transakcijski račun: 1010 0004 6614 994 - BANKA KOPER

Vpisani smo v register izdelovalcev medicinskih pripomočkov in register dobaviteljev medicinskih pripomočkov, pri Javni agenciji RS za zdravila in medicinske pripomočke. Registrirani smo za prodajo po pošti in internetu.