Filtriraj produktePočisti vse filtre

Proizvajalec

Plavalna očala

V spletni trgovini vsezaoci.si Vam ponujamo kvalitetna plavalna očala nemškega proizvajalca Breitfeld&Schliekert. Vsa plavalna očala v spletni trgovini vsezaoci.si je možno dobiti z dioptrijo. Spletna trgovina vsezaoci.si Vam zagotavlja kvaliteto, hitro dostavo in 100% zagotovilo, da so vsa očala v ponudbi od uradnih dobaviteljev, kar Vam zagotavlja garancijo in originalne rezervne dele.

 

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Dioptrijska plavalna očala DELUXE
Najkvalitetnejša plavalna očala naše ponudbe z dioptrijo ali brez (−20€)! V setu dobite steklo za levo in desno oko (že vsebujeta izbrano dioptrijo), 3 različne velikosti nosnika (S, M..
50,00€ 45,00€ Brez DDV: 41,47€
Otroška plavalna očala - po meri
Možnost vgradnje stekel po meri. Zelo ugodna cena dioptrijskih stekel z vgradnjo. Za naročila in vgradnjo nas kontaktirajte!   Visoko kakovostna plavalna očala v modri ali ..
45,00€ Brez DDV: 37,50€
Dioptrijska plavalna očala SIMPLE okrogla
Plavalna očala z lečami v prosojno črni barvi z izbrano dioptrijo ali brez (−15€). Dioptrija za levo in desno oko je ista. Priložen plastičen etui. Lastnosti: polikarbo..
35,00€ Brez DDV: 32,26€
Dioptrijska plavalna očala ADVANCED
Plavalna očala z lečami v črni ali modri barvi z izbrano dioptrijo ali brez (−20€). Možnost različnih dioptrij za desno in levo oko. Priložen plastičen etui. Lastnosti: ..
45,00€ Brez DDV: 41,47€
Dioptrijska plavalna očala za otroke
Otroška plavalna očala v modri ali roza barvi z izbrano dioptrijo ali brez (-20€). Možnost izbire različnih dioptrij za levo in desno oko. Lastnosti: polikarbonatna stekla, od..
40,00€ Brez DDV: 36,87€
Otroška plavalna očala
Visoko kakovostna plavalna očala v modri ali črni barvi. Lastnosti paketa: polikarbonatna stekla, odporna proti udarcem, stekla imajo sloj proti rosenju, 100% UV zaščita..
40,00€ Brez DDV: 33,33€
Plavalna očala MODERN
Moderno oblikovana plavalna očala v modri ali črni barvi z izbrano dioptrijo ali brez (−20€). Možnost izbire različnih dioptrij za levo in desno oko. Lastnosti: polikarbonat..
50,00€ Brez DDV: 46,08€
Večnamenska plavalna očala
Plavalna očala v sivi barvi z dimno sivimi lečami. Posebaj primerna za tiste, ki imajo občutljivo kožo okoli oči, saj ne puščajo sledi in ne povzročajo podočnjakov. Lastnosti: ..
59,00€ Brez DDV: 54,38€
Plavalna očala - po meri
Možnost vgradnje stekel po meri. Zelo ugodna cena dioptrijskih stekel z vgradnjo. Za naročila in vgradnjo nas kontaktirajte!   Visoko kakovostna plavalna očala v modri ali ..
45,00€ Brez DDV: 37,50€