Filtriraj produktePočisti vse filtre

Proizvajalec

Potapljaške maske

Za potapljače je vidljivost izrednega pomena. Zato Vam v spletni trgovini vsezaoci.si ponujamo kvalitetna potapljaška očala z dioptrijo nemškega proizvajalca Breitfeld&Schliekert. Spletna trgovina vsezaoci.si Vam zagotavlja kvaliteto, hitro dostavo in 100% zagotovilo, da so vsa očala v ponudbi od uradnih dobaviteljev, kar Vam zagotavlja garancijo in originalne rezervne dele.

 

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Potapljaška maska z dioptrijo Tusa SPLENDIVE IV
Profesionalna potapljaška maska je dobavljiva v dveh barvah in nudi možnost naročila stekel z dioptrijo ali brez (−40€). Omogoča izjemno veliko, panoramsko vidno polje zaradi kar 4. stekel...
150,00€ Brez DDV: 138,25€
Potapljaška maska z dioptrijo Tusa M-212
Profesionalna potapljaška maska je dobavljiva v dveh barvah in nudi možnost naročila stekel z dioptrijo ali brez (−40€).  Možnost izbire različnih dioptrij za levo in desno oko. ..
150,00€ Brez DDV: 138,25€
Otroška potapljaška maska M-111
Otroška potapljaška maska je kvalitetna, cenovno ugodna in primerna zlasti za otroke oz. za majhne obraze. Model z enojnim steklom. Prednosti: zelo udobna, zelo trdna stekla..
65,00€ Brez DDV: 59,91€
Potapljaška maska z dioptrijo za začetnike
Potapljaška maska je dobavljiva v dveh barvah in nudi možnost naročila stekel z dioptrijo ali brez (−40€).  Možnost izbire različnih dioptrij za levo in desno oko. Lastnosti: ..
100,00€ Brez DDV: 92,17€