Stekla Adidas

Čisteje kot kadarkoli. Inovacija za vaše oči.

LST Light Stabilizing Technology.

Odličen in čist pogled sta pri športnih aktivnostih odločilnega pomena. Oznaka LST pomeni inovativno tehnologijo stabilizacije svetlobe. Nevarni svetlobni žarki vse do 400 nanometrov so prefiltrirani in razlike med prehodi iz sence na sonce so izravnane.

Najboljša percepcija.
Kontrastno izboljšanje zagotavlja naravne barve, oster pogled in maximalno širino vidnega polja tudi pri perifernem vidu. Zagotovljen je dober pogled v vseh vremenskih pogojih.

Najboljša zaščita.
Stekla ustrezajo najvišjemu optičnemu standardu 1 in nudijo 100% zaščito pred UVA, UVB in UVC svetlobo ter nevarnimi modrimi žarki. Stekla so lahko zamenljiva s sistemom Quick-Change Lens System.

Sestava LST stekla:Vrste stekel Adidas:

SPACE
Zaščita pred ekstremnimi svetlobnimi pogoji. Primerna za ledenike in visokogorje.
Zatemnitev 95%.


LST BLUELIGHT FILTER
Zaščita pred nevarno modro svetlobo v visokogorju. Najtemnejša različica LST stekel. Ublažijo spremembe med prehodi sonce/senca. Izboljšajo periferni vid ter omogočajo viskokontrasten pogled.Zatemnitev 90%.


LST CONTRAST(LST contrast gold, LST contrast silver)

Stekla omogočajo največji kontrast med vsemi LST stekli. Primerna so za golf, tek in vse aktivnosti v naravi, saj z njimi jasno vidite terenske nepravilnosti. Obstajajo različice Contrast Silver ali Gold, ki imajo na sprednji strani stekla odsev v zlati ali srebrni barvi.


Zatemnitev 88%.


LST CONTRAST LIGHT(LST contrast silver light, LST contrast gold light)

Podobne lastnosti kot pri steklih LST Contrast, le da so svetlejša in s tem primerna za oblačno vreme oz. slabše vremenske pogoje.Zatemnitev 65%.


LST VARIO

Zelo kontrastna fotokromatska stekla. Stekla so v slabši svetlobi zatemnjena 70%, v močni svetlobi pa potemnijo do 87%. S tem so primerna za spreminjajoče se vremenske pogoje pri aktivnostih kot so golf, tek ali kolesarjenje.


Zatemnitev 70-87%.


LST POLARIZED

Stekla LST Polarized združujejo prednosti LST in polariziranih stekel. Polarizacijski filter odpravi bleščanje, ki nastane zaradi odbite svetlobe od svetlečih površin, kot so voda, vetrobranska stekla,... Filter LST pa poskrbi za visokokontrasten pogled in naravne barve. Adidas je tudi prvi proizvajalec, ki je naredil polarizirana stekla optične kvalitete 1 z bazno krivino 10. Od leta 2012 so tako stekla dobavljiva tudi za modele EVIL EYE in EVIL EYE HALFRIM.

Zatemnitev 88%.


LST ACTIVE(LST active silver, LST active gold)

Stekla LST Active delujejo osvetlitveno navkljub visoki stopnji zatemnitve. Dobre kontrastne lasnosti. Poudarjajo terenske nepravilnosti. Odličen periferni vid. V nekaterih različicah imajo srebrni ali zlat odsev. Primerne so za vse športe in vse zunanje aktivnosti.

Zatemnitev 85%.


LST BRIGHT

Svetlejša visokokontrastna stekla. Pogosto kot drugi par stekel pri določenih modelih očal. Odlična so za slabo vreme ali mrak, za meglo in difuzno svetlobo.


Zatemnitev 40%.


BROWN POLARIZED

Polarizacijski filter odpravi bleščanje, ki nastane zaradi odbite svetlobe od svetlečih površin, kot so voda, vetrobranska stekla. Rjava barva je zelo primerna za vse outdor aktivnosti.


Zatemnitev 90%.


GREY POLARIZED

Polarizacijski filter odpravi bleščanje, ki nastane zaradi odbite svetlobe od svetlečih površin, kot so voda, vetrobranska stekla. Stekla primerna za vožnjo in vsakodnevne aktivnosti.

                                               
Zatemnitev 87%.


Očala Adidas v spletni trgovini Auer optike.