Tehnologije okvirjev Bolle

 

MICROFUSION
Posebej za Bollé® je bil razvit sistem Microfusion, ki v kalupe dodaja jekleno litino, iz katere pridobijo zelo natančno izdelane in oblikovane okvirje. Ta napredni proces se uporablja tako pri strojno stisnjenih kot pri ročno obdelanih okvirjih.
 


B88 OKVIRJI
Za dosego čim manjše teže, vzdržljivosti in prožnosti, se za izdelavo okvirjev uporablja najboljši najlon. Ta edinstvena kompozicija materiala omogoča osupljiv vizualni dizajn v vseh oblikah in debelinah – ne na škodo vzdržljivosti.

 


  WIRE-CORE TEMPLE TIPS
  Bollé vam omogoča pri večini okvirjev kar se da največ možnosti osebnih nastavitev in prilagoditev. Z možnostjo prilagoditve zaušesnih nosilcev, vam je omogočeno največje udobje in svoboda.

 


NASTAVLJIVI NOSNIKI
Nastavljivimi nosniki, vam poleg dobrega izgleda, dajejo še dodaten nadzor in udobje. Nosniki so hipoalergeni in zelo vzdržljivi.
 

 


THERMOGRIP
Zasnovan, da opravi samo eno in edino nalogo. Thermogrip skupaj z udobnimi in hidrofiličnimi nosniki ter zaušesnimi nosilci, ki absorbirajo vlago, drži očala vedno na pravem mestu – tako se lahko osredotočite na nekaj resnično pomembnega.

 


VZMETNI TEČAJ
Vgrajeni vzmetni tečaji so narejeni po strogih standardih in vam tako omogočajo ravno pravšnjo oprijemljivost, udobnost in varnost.

 


CLICK – TEČAJI
Click tečaji delujejo po podobnem sistemu kot vzmetni tečaji, prav tako udobni in z dolgo življenjsko dobo.
 

 


PINLESS TEČAJI
Inovativen dizajn v povezavi s preprostostjo in vzdržljivostjo. Pinless tečaji brezšivno pripenjajo nosilce na okvir in s tem zmanjšujejo možnost okvare. Ta sestava omogoča izredno vzdržljivost združeno z elegantnostjo in lahkotnostjo izgleda.
 
 


Očala Bolle v spletni trgovini Auer optike.