Športna očala Adidas, model a191/a192 Tycane, so vrhunsko izdelan dodatek k vaši športni opremi. Očala so primerna tako za ženske kot za moške. S svojo vsestranskostjo je bil model Adidas Tycane izdelan za uporabo pri različnih športnih aktivnostih, še posebej pa je priporočljiv za tek in kolesarjenje.

Tycane Pro je narejen tako, da se lepo prilega obraznim potezam; velika ukrivljenost stekel pa nam omogoča zelo širok pogled na vse strani, kljub temu pa je pogled skozi decentrirana stekla naravnost odličen. Okvir je narejen iz SPX materiala, ki je znan po svojih upogljivih in dolgotrajnih lastnostih. Stekla so iz polikarbonata, zelo spoštovanega materiala, ki je odporen na udarce. Stekla so izdelana tako, da so še dodatno odporna na vse udarce pri športnih aktivnostih. Novost pri steklih za Adidasova očala je predstavljena ravno s tem modelom. Poseben hidrofobičen nanos omogoča, da umazanija in vodne kapljice hitreje in lažje spolzijo s površine stekel. Določeni modeli imajo tako imenovan H+ nanos, kar pomeni, da je nanešen na obeh straneh stekel. Preprostost, saj brez težav menjavamo stekla, in deli, ki so primerni za vse vremenske pogoje, so razlog za dejstvo, da je model Tycane eden izmed najboljših alternativ pri izbiri sončnih očal.

Tehnična lastnost, ki je prav tako vključena v ta očala, je tri-fit sistem, ki uporabniku omogoča nastavitev priponk kot tudi nosnika. Ta prilagodljivost je bila s strani uporabnikov do zdaj odlično sprejeta.

Prav tako je mogoče nositi očala skupaj s korekcijskimi vstavki z okvirjem ali brez. Tako so očala primerna tudi za ljudi z dioptrijo, kar še dodaja dodatno vrednost že tako ali tako veliki prilagodljivosti modela.

Lastnosti stekel:

Adidas a191/a192 Tycane

  • Proizvajalec: Adidas
  • Šifra: a191/a192
  • Razpoložljivost: Dobavljivo
  • Rok dobave: 1−10 delovnih dni

Paket vsebuje:

Etui Vrečka

  • 149.00€
  • Brez DDV: 122.13€
Podobni izdelki

Adidas a189/a190 Tycane Pro
Adidas a196/a197 Tycane Pro Outdoor