Sončna očala Kumacross halfrim a421. Kumacross halfrim a421 športna očala so zelo inovativna in tehnično dovršena. Prav tako so lahka, izjemno udobna, se zelo dobro prilegajo obrazu, nudijo zaščito pred vetrom, insekti, peskom.

Adidas jih je zasnoval v želji po vzdržljivosti in hitrosti. Zato so še posebej primerna za golf, tenis, smučanje, odbojko na mivki, ekstremne športe, kolesarjenje, tek, triatlon...

Gledano s športne perspektive, je možnost dolgega nošenja očal ključna. Zato so očala izdelana iz lahkega in fleksibilnega materiala SPX, kar omogoča, da so očala lahko na vašem obrazu zelo dolgo časa, ampak bodo še vseeno zelo udobna. Priponke so nastavljive v treh različnih položajih (tri-fit sistem), nosnik pa v dveh različnih položajih (double snap nose bridge). Očala prav tako ščitijo pred nevarnimi žarki, preprečujejo dražitev in ščitijo oči pred utrujenostjo.

Različna, visoko kakovostna stekla se prilegajo v ta model, vsa pa imajo odlično zaščito pred UVA, UVB in UVC žarki. Menjava stekel je zelo preprosta, saj očala samo upognemo in s pomočjo posebnega sistema steklo odstranimo oz. zamenjamo. S tem prihranimo čas, se hitro prilagodimo vremenskim pogojem in preprečimo, da bi se na očalih ob menjavi stekel poznali odtisi naših prstov.

Tehnologije:

Lastnosti stekel:
Grey
LST Active Silver
LST Polarized Silver
Vario

Adidas a421 Kumacross Halfrim

  • Proizvajalec: Adidas
  • Šifra: a421
  • Razpoložljivost: Dobavljivo
  • Rok dobave: 1−10 delovnih dni

Paket vsebuje:

EtuiVrečka

  • 109.00€
  • Brez DDV: 89.34€
Podobni izdelki

Adidas a428 Excalate
Adidas a425 Wildcharge
Adidas a424 Kumacross 2.0
Adidas ad31 Beyonder
Adidas a423 Whipstart

Oznake: športna očala, adidas, a421, Kumacross Halfrim