Sončna očala Kumacross 2.0 a424. Kumacross 2.0 a424 športna očala so zelo inovativna in tehnično dovršena. Prav tako so lahka, izjemno udobna, se zelo dobro prilegajo obrazu, nudijo zaščito pred vetrom, insekti, peskom.

Adidas jih je zasnoval v želji po vzdržljivosti in hitrosti. Zato so še posebej primerna za golf, tenis, smučanje, odbojko na mivki, ekstremne športe, kolesarjenje, tek, triatlon...

Gledano s športne perspektive, je možnost dolgega nošenja očal ključna. Zato so očala izdelana iz lahkega in fleksibilnega materiala SPX, kar omogoča, da so očala lahko na vašem obrazu zelo dolgo časa, ampak bodo še vseeno zelo udobna. Priponke so nastavljive v treh različnih položajih (tri-fit sistem), nosnik pa v dveh različnih položajih (double snap nose bridge). Očala prav tako ščitijo pred nevarnimi žarki, preprečujejo dražitev in ščitijo oči pred utrujenostjo.

Različna, visoko kakovostna stekla se prilegajo v ta model, vsa pa imajo odlično zaščito pred UVA, UVB in UVC žarki. Menjava stekel je zelo preprosta, saj očala samo upognemo in s pomočjo posebnega sistema steklo odstranimo oz. zamenjamo. S tem prihranimo čas, se hitro prilagodimo vremenskim pogojem in preprečimo, da bi se na očalih ob menjavi stekel poznali odtisi naših prstov.

Lastnosti stekel:
Red Mirror
Grey
LST Polarized Silver
Vario

Adidas a424 Kumacross 2.0

  • Proizvajalec: Adidas
  • Šifra: a424
  • Razpoložljivost: Dobavljivo
  • Rok dobave: 1−10 delovnih dni

Paket vsebuje:

EtuiVrečka

  • 109.00€
  • Brez DDV: 89.34€
Podobni izdelki

Adidas a427 3Matic
Adidas ad21 Baboa
Adidas a421 Kumacross Halfrim

Oznake: športna očala, adidas, Kumacross 2.0, a424