Adidas je športna očala Zonyk Aero zasnoval v želji po vzdržljivosti in hitrosti. Zato so še posebej primerna za kolesarje, gorsko kolesarjenje, tek… Gre za povsem zadnji model, ki je prišel iz tovarne s tremi črticami. Namen. Zagotoviti športnikom tako opremo, ki izpolnjuje tudi njihove najvišje zahteve za vrhunske dosežke.

Uporabniki so dobili možnost, da izkoristijo celotno ponudbo leč, bodisi polarizacijskih, LST™ ali VARiO, le te jim zagotavljajo odlično vidljivost ne glede na vremenske ali svetlobne pogoje. Pri tem omenimo, da Vario tehnologija omogoča avtomatsko zatemnitev leč od svetlega k temnemu kontrastu, LST™ – Light Stabilizing Technology™ pa poudari kontraste barv in harmonizira svetlobno fluktuacijo, kar vse skupaj vodi k manjši utrujenosti oči in k boljši koncentraciji med športom. S kombinacijo obeh tehnologij, lahko sedaj dobijo športniki najboljše lastnosti obeh leč.

Očala so izdelana iz lahkega in fleksibilnega materiala SPX, kar omogoča, da so očala lahko na našem obrazu zelo dolgo časa in bodo še vedno zelo udobna. Ročke so nastavljive v treh različnih položajih (tri-fit sistem), nosnik pa v dveh različnih položajih (double snap nose bridge). Menjava stekel je s pomočjo novega Lens Lock-System™ še bolj enostavna kot pri ostalih modelih.

Pena na očalih, ki telesnemu potu preprečuje, da bi prišel do vaših oči, je narejena za zelo zahtevne športe, hkrati pa je tako dobro zasnovana, da se lahko zamenja zelo pogosto. Očala so obsežneje predstavili že številni športniki na OI v Riu. Na voljo so v sedmih različnih barvah, z različnimi stekli in v dveh velikostih okvirjev.

Tehnologije:
Lastnosti stekel:

Adidas ad06 Zonyk Aero

  • Proizvajalec: Adidas
  • Šifra: ad06
  • Razpoložljivost: Dobavljivo
  • Rok dobave: 1−10 delovnih dni

Paket vsebuje:

Etui z zadrgoVrečkaNosnik

  • 159.00€
  • Brez DDV: 130.33€
Podobni izdelki

Adidas ad11 Zonyk Aero Midcut Pro
Adidas ad12 Zonyk Aero Midcut

Oznake: športna očala, adidas, ad06, zonyk aero