Športna sončna očala Adidas evil eye halfrim ad08 so primerna za oba spola in so zelo lepo oblikovana ter zaželena. Uporablja se jih lahko pri različnih športih in drugih aktivnostih.

Ena izmed najbolj očitnih značilnosti modela evil eye halfrim so zelo privlačno oblikovana stekla, katera se odlično prilegajo okvirju. Ampak to ni edina stvar, ki dela ta stekla tako dobra. Narejena so iz polikarbonata, ki je eden izmed najboljših in najbolj uporabljenih materialov, zaradi svoje izjemne odpornosti proti udarcem. Dobavljiva so tudi polarizirana stekla v bazni ukrivljenosti 10. Kljub veliki ukrivljenosti je pogled skozi stekla vseeno odličen, varujejo pa vas tudi pred nevarnimi UVA, UVB in UVC žarki. Tudi menjava stekel je zelo preprosto zasnovana, saj so stekla narejena tako, da jih z odlično narejenim sistemom brez težav zamenjamo. Skupek teh lastnosti naredi ta očala zelo prilagodljiva in primerna za različne vremenske razmere.

Okvir očal je narejen iz lahkega, a trpežnega SPX materiala, ki je tudi zelo fleksibilen in obstojen. Priponke, ki so uporabljene pri tem modelu, so zasnovane tako, da zelo udobno pristajajo na vaših ušesih in so narejene iz materiala, kateri ima zelo dober oprijem. Očala zaradi tega ne drsijo, ampak ostanejo na svojem mestu, kljub vašemu gibanju. Prav tako so narejena s sistemom tri-fit, kar pomeni, da jih lahko nastavimo na tri različne položaje, odvisno od potreb posameznika. V povezavi s sistemom »double snap nose bridge«, ki omogoča nastavitev nosnika na dva različna položaja, so evil eye halfrim očala izjemno prilagodljiva željam posameznika.


Lastnosti stekel:

Adidas ad08 Evil Eye Halfrim

  • Proizvajalec: Adidas
  • Šifra: ad08
  • Razpoložljivost: Dobavljivo
  • Rok dobave: 1−10 delovnih dni

Paket vsebuje:

EtuiVrečka

  • 159.00€
  • Brez DDV: 130.33€
Podobni izdelki

Adidas ad07 Evil Eye Halfrim Pro
Adidas ad07 Evil Eye Halfrim Pro (Vario/Polarized)
Adidas ad09 Evil Eye Evo Pro
Adidas ad09 Evil Eye Evo Pro (Vario/Polarized)

Oznake: sončna očala, adidas, evil eye, halfrim, ad08