Sončna očala Evil eye evo pro ad09. Evil eye evo pro ad09 športna očala so zelo inovativna in tehnično dovršena. Prav tako so lahka, izjemno udobna, se zelo dobro prilegajo obrazu, nudijo zaščito pred vetrom, insekti, peskom ter so hkrati zasnovana tako, da je vidno polje zelo široko.

Adidas jih je zasnoval v želji po vzdržljivosti in hitrosti. Zato so še posebej primerna za kolesarjenje, gorsko kolesarjenje, tek, hitrostno drsanje in kriket.

Gledano s športne perspektive, je možnost dolgega nošenja očal ključna. Zato so očala izdelana iz lahkega in fleksibilnega materiala SPX, kar omogoča, da so očala lahko na vašem obrazu zelo dolgo časa, ampak bodo še vseeno zelo udobna. Priponke so nastavljive v treh različnih položajih (tri-fit sistem), nosnik pa v dveh različnih položajih (double snap nose bridge). Očala prav tako ščitijo pred nevarnimi žarki, preprečujejo dražitev in ščitijo oči pred utrujenostjo.

Različna, visoko kakovostna stekla se prilegajo v ta model, vsa pa imajo odlično zaščito pred UVA, UVB in UVC žarki. Menjava stekel je zelo preprosta, saj očala samo upognemo in s pomočjo posebnega sistema steklo odstranimo oz. zamenjamo. S tem prihranimo čas, se hitro prilagodimo vremenskim pogojem in preprečimo, da bi se na očalih ob menjavi stekel poznali odtisi naših prstov.

Pena na očalih, ki telesnemu potu preprečuje, da bi prišel do vaših oči, je narejena za zelo zahtevne športe, hkrati pa je tako dobro zasnovana, da se lahko zamenja zelo preprosto. Učinek le-te se še poveča zaradi dobro izdelanega sistema za kroženje zraka, kar preprečuje tudi rosenje stekel.

Tehnologije:
Lastnosti stekel:

Adidas ad09 Evil Eye Evo Pro (Vario/Polarized)

  • Proizvajalec: Adidas
  • Šifra: ad09
  • Razpoložljivost: Dobavljivo
  • Rok dobave: 1−10 delovnih dni

Paket vsebuje:

Etui trdi Krpica iz mikrovlaken Penica

  • 249.00€
  • Brez DDV: 204.10€
Podobni izdelki

Adidas ad07 Evil Eye Halfrim Pro
Adidas ad08 Evil Eye Halfrim
Adidas ad09 Evil Eye Evo Pro
Adidas ad10 Evil Eye Evo

Oznake: sončna očala, adidas, evil eye, halfrim pro, ad07