PPX®
vsi modeli Evil eye so narejeni iz ultra lahkega in izjemno trpežnega PPX materiala, ki zagotavlja, da očala ne lezejo iz obraza, ne pritiskajo za ušesa ter udobno sedijo na obrazu.

flex zone quick-release hinge™
priponke se hitro in preprosto odstranijo, prav tako se snamejo in ne poškodujejo v primeru večje sile pri padcih ali udarcih. Zatič, ki povezuje priponko z okvirjem je preprosto zamenljiv. Priponke lahko brez težav nadomestite z elastičnim trakom, ki je dobavljiv pri posameznih modelih.

traction grip™
material na priponkah je podoben gumi in preprečuje drsenje očal, fleskibilna priponka pa zagotavlja stabilen občutek brez neželjenega pritiska.

quick-change lens system™
hitra, preprosta in zanesljiva menjava stekel omogoča, da ste vedno v koraku z vremenskimi in svetlobnimi pogoji.

double-snap nose bridge™
tehnologija omogoča dvojno nastavitev višine sedenja očal na nosu. Tako se očala Adidas vedno odlično prilegajo nosnemu korenu. Nosnik je iz mehkega in nedrsečega materiala in tako zagotavlja zanesljivo in udobno izkušnjo.

quick-release hinge™
priponke se hitro in preprosto odstranijo, prav tako se snamejo in ne poškodujejo v primeru večje sile pri padcih ali udarcih. Zatič, ki povezuje priponko z okvirjem je preprosto zamenljiv. Priponke lahko brez težav nadomestite z elastičnim trakom, ki je dobavljiv pri posameznih modelih.

ventilation system
reže za zrak so domišljeno razporejene po očalih. Tako lahko zrak kroži in preprečuje zameglitev očal in ne draži oči ter ne vpliva na vid.

tri.fit™
tehnologija Tri.Fit omogoča preprosto nastavitev treh različnih pozicij naklona očal. To je zagotovilo za odlično prileganje očal obraznim potezam, prav tako pa pravilna namestitev očal prepreči vstop neželjenim sončnim žarkom.

10-base vision advantage™

LST® active silver
Stekla, ki delujejo osvetlitveno navkljub visoki stopnji zatemnitve. Dobre kontrastne lastnosti. Poudarjajo terenske nepravilnosti, nudijo odličen periferni vid. Imajo srebrni zrcalni nanos in so primerna za vse športe oz. za vse zunanje aktivnosti.

VARiO
prilagoditev spreminjajoči se svetlobi. Ne glede na to, ali ste aktivni že zgodaj zjutraj ali pa pozno zvečer, s samozatemnitvenimi VARIO stekli, ki imajo hiter odzivni čas, lahko preprečite motnje nenehno spreminjajočih se svetlobnih razmer.

LST® grey silver
Zaščita pri zmerni do močni svetlobi. Dobre kontrastne lastnosti. Poudarjajo terenske nepravilnosti, nudijo odličen periferni vid. Imajo srebrni zrcalni nanos in so primerna za vse športe oz. za vse zunanje aktivnosti ter ohranijo naravne barve.

LST® blue light VARiO blue mirror
samozatemnitvena stekla, ki v nekaj sekundah preklopijo iz svetle v temno-oranžno barvo ter tako omogočajo neutrudno športno udejstvovanje ne glede na čas/vreme. Gre za stekla z modrim zrcalnim nanosom.

LST® polarized silver

stekla LST® Polarized združujejo prednosti LST® in polariziranih stekel. Polarizacijski filter odpravi bleščanje, ki nastane zaradi odboja svetlobe od svetlečih površin, kot je voda ali vetrobransko steklo. Filter LST® pa poskrbi za visokokontrasten pogled in naravne barve.

Space
zaščita v ekstremnih svetlobnih pogojih. Stekla, ki so primerna za ledenike in visokogorje.

LST® active red mirror
Stekla, ki delujejo osvetlitveno navkljub visoki stopnji zatemnitve. Dobre kontrastne lastnosti. Poudarjajo terenske nepravilnosti, nudijo odličen periferni vid. Imajo rdeči zrcalni nanos in so primerna za vse športe oz. za vse zunanje aktivnosti.

LST® bright VARiO blue mirror
samozatemnitvena stekla, ki uravnavajo hitro spremembo iz svetle na temno-oranžno barvo, tako da lahko samozavestno delujete tudi v oblačnem vremenu. Gre za svetla stekla z zrcalnim nanosom v modri barvi.

Očala Evil eye so nasledila vsem dobro poznana Adidas športna očala. Konkretno so tako očala evil eye fusor pro naslednik očal Adidas tycane pro outdoor. Gre za očala istega proizvajalca, iste kvalitete, tehnologij okvirja in stekel, ki so pa odslej dostopna pod znamko Evil eye. Športna sončna očala so vrhunsko izdelan dodatek k vaši športni opremi. Očala so primerna tako za ženske kot za moške z ožjimi obrazi. S svojo vsestranskostjo je bil model fusor pro izdelan za uporabo pri različnih športnih aktivnostih, še posebej pa je priporočljiv za treking in alpinizem.

Fusor pro je narejen tako, da se lepo prilega obraznim potezam; velika ukrivljenost stekel pa nam omogoča zelo širok pogled na vse strani, kljub temu pa je pogled skozi decentrirana stekla naravnost odličen. Okvir je narejen iz PPX materiala, ki je znan po svojih upogljivih in dolgotrajnih lastnostih. Stekla so iz polikarbonata, zelo spoštovanega materiala, ki je odporen na udarce. Stekla so izdelana tako, da so še dodatno odporna na vse udarce pri športnih aktivnostih. Novost pri steklih za evil eye očala je predstavljena ravno s tem modelom. Poseben hidrofobičen nanos omogoča, da umazanija in vodne kapljice hitreje in lažje spolzijo s površine stekel. Določeni modeli imajo tako imenovan H+ nanos, kar pomeni, da je nanešen na obeh straneh stekel. Preprostost, saj brez težav menjavamo stekla, in deli, ki so primerni za vse vremenske pogoje, so razlog za dejstvo, da je model fusor pro eden izmed najboljših alternativ pri izbiri sončnih očal.

Tehnična lastnost, ki je prav tako vključena v ta očala, je tri-fit sistem, ki uporabniku omogoča nastavitev priponk kot tudi nosnika. Ta prilagodljivost je bila s strani uporabnikov do zdaj odlično sprejeta.

Prav tako je mogoče nositi očala skupaj s korekcijskimi vstavki z okvirjem ali brez. Tako so očala primerna tudi za ljudi z dioptrijo, kar še dodaja dodatno vrednost že tako ali tako veliki prilagodljivosti modela.

evil eye fusor pro e005

  • Proizvajalec: evil eye
  • Šifra: e005
  • Razpoložljivost: Dobavljivo
  • Rok dobave: 1−10 delovnih dni

Paket vsebuje:

Trdi etui VrečkaZaščitna pena Naglavna elastika

Velikost okvirja:
S: 121 mmL131 mm

Možna tudi direktna vgradnja dioptrijskih stekel. Kontaktirajte nas.

  • 229.00€
  • Brez DDV: 187.70€
Podobni izdelki

evil eye zolid pro e003
evil eye trace pro e001
evil eye trace e002
evil eye fusor e006
evil eye trace ng e031