siliconized headstrap

float available

available clip-in

PPX®
vsi modeli Evil eye so narejeni iz ultra lahkega in izjemno trpežnega PPX materiala, ki zagotavlja, da očala ne lezejo iz obraza, ne pritiskajo za ušesa ter udobno sedijo na obrazu.

flex zone quick-release hinge™
priponke se hitro in preprosto odstranijo, prav tako se snamejo in ne poškodujejo v primeru večje sile pri padcih ali udarcih. Zatič, ki povezuje priponko z okvirjem je preprosto zamenljiv. Priponke lahko brez težav nadomestite z elastičnim trakom, ki je dobavljiv pri posameznih modelih.

traction grip™
material na priponkah je podoben gumi in preprečuje drsenje očal, fleskibilna priponka pa zagotavlja stabilen občutek brez neželjenega pritiska.

quick-change lens system™
hitra, preprosta in zanesljiva menjava stekel omogoča, da ste vedno v koraku z vremenskimi in svetlobnimi pogoji.

double-snap nose bridge™
tehnologija omogoča dvojno nastavitev višine sedenja očal na nosu. Tako se očala Adidas vedno odlično prilegajo nosnemu korenu. Nosnik je iz mehkega in nedrsečega materiala in tako zagotavlja zanesljivo in udobno izkušnjo.

9-base vision advantage™

LST® grey silver
Zaščita pri zmerni do močni svetlobi. Dobre kontrastne lastnosti. Poudarjajo terenske nepravilnosti, nudijo odličen periferni vid. Imajo srebrni zrcalni nanos in so primerna za vse športe oz. za vse zunanje aktivnosti ter ohranijo naravne barve.

LST® active silver
Stekla, ki delujejo osvetlitveno navkljub visoki stopnji zatemnitve. Dobre kontrastne lastnosti. Poudarjajo terenske nepravilnosti, nudijo odličen periferni vid. Imajo srebrni zrcalni nanos in so primerna za vse športe oz. za vse zunanje aktivnosti.

LST® blue light VARiO blue mirror
Samozatemnitvena VARiO stekla z LST® kontrastom poskrbijo tudi za najekstremnejše pogoje in so tako primerna za uporabo v visokogorju. Stekla so rjavo - oranžne barve in imajo moder zrcalni nanos.

Space
Zaščita v ekstremnih svetlobnih pogojih. Stekla, ki so primerna za ledenike in visokogorje.
Sodelovanje s priznanimi gorniki je pripeljalo do dovršenega modela očal - elate.o pro. Zaradi svojega edinstvenega dizajna in vsestranskih lastnosti, vključno s ščitnikom, elate.o pro ponuja idealen vid in najboljšo možno zaščito za planince in alpiniste v visokogorju v vsakem vremenu – tudi v ekstremnem. Na voljo tudi z lečami na recept.

evil eye elate o. pro e023

  • Proizvajalec: evil eye
  • Šifra: e023
  • Razpoložljivost: Dobavljivo
  • Rok dobave: 1−10 delovnih dni

Paket vsebuje:

Trdi etui VrečkaPenica

Velikost okvirja:
S: 134 mmL140 mm

  • 259.00€
  • Brez DDV: 212.30€
Podobni izdelki

evil eye dlite-x e013
evil eye dlite-y e014
evil eye epyx-y e012
evil eye epyx-x e015