Nakupni proces je preprost in hiter. Če imate kakšno vprašanje pa nas kontaktirajte na telefonsko številko 040 563 005 oz. na e-naslov info@vsezaoci.si in z veseljem vam bomo pomagali.

Delovni čas:

pon., sre.−pet.: 9.00 − 18.00

tor.: 9.00 − 15.00

sob.: 9.00 − 12.00 

I. Potek nakupa

Izberite svoj izdelek.

Pri naročanju nekaterih izdelkov morate v prvem koraku izbrati ustrezno velikost in/ali barvo ter izbrati možnost naročila z dioptrijo ali brez, šele nato lahko izdelek dodate v košarico tako, da kliknite na gumb 'Naroči'. Če želite naročiti več enakih izdelkov, boste količino naročila spremenili kasneje, ko boste že v “Košarici”, ali pa preprosto dodate še en enak izdelek v košarico že prej.


Preglejte košarico.

Po oddaji prvega izdelka v nakupovalno košarico, se v naslednjem koraku prikaže vsebina celotne košarice. Če želite nadaljevati z brskanjem po izdelkih in k svojemu naročilu dodati še morebitne dodatne izdelke, preprosto brskajte naprej po strani. Če želite iz košarice katerega izmed izdelkov odstraniti, kliknite na gumb 'X', ki se nahaja pri 'Količini'.


Izpolnite svoje podatke.

Ko ste v nakupovalno košarico dodali vse izdelke, ki jih želite naročiti, morate najprej izpolniti svoje podatke o dostavi  (v primeru, da nakupujete kot gost) ali pa se registrirati ter izbrati še način plačila.


Izberite način plačila.


Preglejte in potrdite.

Po izbiri načina plačila in v kolikor se strinjate s Pogoji poslovanja kliknite na 'Potrditev naročila' in vaše naročilo bo oddano!

Če je bil vaš nakup uspešno posredovan naprej, se vam na spletni strani izpiše tekst 'Vaše naročilo je oddano'. Poleg tega vas seznanimo, da boste na e-naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu, prejeli e-pošto s podrobnostmi vašega naročila.

Če boste po oddaji naročila želeli spremeniti ali preklicati naročilo lahko to storite preko naše e-pošte na naslov info@vsezaoci.si.


II. Potrditev naročila

Po oddaji naročila boste na posredovani e-naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu, prejeli e-pošto s podrobnostmi svojega naročila ter z obvestilom, da je naročilo oddano in zabeleženo. V omenjenem elektronskem sporočilu boste seznanjeni, da nas lahko v primeru kakršnihkoli dodatnih informacij kontaktirate preko telefona (040 563 005) ali preko e-pošte (info@vsezaoci.si).

Do nakupa pride, ko iz naše strani prejmete potrditev vašega naročila. Ob potrditvi naročila vas bomo obvestili o predvidenem roku dostave naročenega blaga. Če boste po potrditvi naročila iz naše strani želeli preklicati naročilo, boste lahko to storil vse do takrat, ko bo naročeno blago odposlano, in sicer preko telefona (040 563 005) ali preko e-pošte (info@vsezaoci.si).


III. Odprema blaga

Vsezaoči bo v dogovorjenem roku pripravil blago za odpremo ter ga odposlal na vaš naslov.

V primeru, da se bo rok dostave oz. dobave naknadno (torej po potrditvi naročila) nepričakovano podaljšal, vas bomo o tem obvestili preko telefona oz. s sporočilom na vaš e-naslov.


IV. Naročilo kontaktnih leč

Naročila kontaktnih leč in tekočin sprejemamo vsak delovni dan, od ponedeljka do petka med 9. in 18. uro ter ob sobotah med 9. in 12. uro na telefonsko številko 040 563 005 oz. na e-naslov info@vsezaoci.si.