Adidas je športna očala Zonyk Aero Midcut zasnoval v želji po vzdržljivosti in hitrosti. Zato so še posebej primerna za kolesarje, gorsko kolesarjenje, tek…

Uporabniki so dobili možnost, da izkoristijo celotno ponudbo leč, bodisi polarizacijskih, LST™ ali VARiO, le te jim zagotavljajo odlično vidljivost ne glede na vremenske ali svetlobne pogoje. Pri tem omenimo, da Vario tehnologija omogoča avtomatsko zatemnitev leč od svetlega k temnemu kontrastu, LST™ – Light Stabilizing Technology™ pa poudari kontraste barv in harmonizira svetlobno fluktuacijo, kar vse skupaj vodi k manjši utrujenosti oči in k boljši koncentraciji med športom. S kombinacijo obeh tehnologij, lahko sedaj dobijo športniki najboljše lastnosti obeh leč.

Očala so izdelana iz lahkega in fleksibilnega materiala SPX, kar omogoča, da so očala lahko na našem obrazu zelo dolgo časa in bodo še vedno zelo udobna. Ročke so nastavljive v treh različnih položajih (tri-fit sistem), nosnik pa v dveh različnih položajih (double snap nose bridge). Menjava stekel je s pomočjo novega Lens Lock-System™ še bolj enostavna kot pri ostalih modelih.

Pena na očalih, ki telesnemu potu preprečuje, da bi prišel do vaših oči, je narejena za zelo zahtevne športe, hkrati pa je tako dobro zasnovana, da se lahko zamenja zelo pogosto.

Tehnologije:

Adidas ad12 Zonyk Aero Midcut

  • Proizvajalec: Adidas
  • Šifra: ad12
  • Razpoložljivost: Dobavljivo
  • Rok dobave: 1−10 delovnih dni

Paket vsebuje:

Etui trdi Krpica iz mikrovlaken Nosnik

  • 159.00€
  • Brez DDV: 130.33€
Podobni izdelki

Adidas ad01/ad02 Zonyk Pro
Adidas ad03/ad04 Zonyk
Adidas ad06 Zonyk Aero
Adidas ad11 Zonyk Aero Midcut Pro
Adidas ad05 Zonyk Aero Pro

Oznake: sončna očala, adidas, zonyk aero midcut, ad12