Očala proti modri svetlobi so namenjena uporabnikom računalnika in vseh ostalih podobnih naprav, ki “sevajo”, tudi za delo pod LED svetlobo. Lahko si jih naročite z ali pa kar brez dioptrije, saj imajo v vsakem primeru na lečah poseben nanos, ki odbija modro svetlobo in bleščanje, slika pa postane bolj jasna in čista, oči so precej manj utrujene. Odpravljajo pa tudi ostale težave, ki se pojavljajo ob dolgotrajnejšem buljenju v ekran kot so pordele ali pekoče oči, slabost, vrtoglavica ali pa splošna utrujenost.

Za naročilo okvirjev skupaj s korekcijskimi stekli preprosto izberete možnost "Z dioptrijo", kjer vnesete dioptrijo za desno in levo oko ter izberete stekla. Opisi korekcjiskih stekel se nahajajo pod vprašajem pri "Izberite korekcijska stekla". 

Očala izdelamo v lastni optični delavnici in ustrezajo najvišjim standardom izdelave. Na vsa izdelana očala vam pripada popolnoma enaka garancija kot če bi očala kupili v optiki. Morda se ponašajo že z garancijo s strani proizvajalca stekel ali izbranega okvirja, a tudi če temu ni tako, vam nudimo svojo garancijo na kakovost in funkcionalnost za dobo 12 mesecev.

Očala proti modri svetlobi Professional

  • Šifra: A6014D
  • Razpoložljivost: Dobavljivo
  • Rok dobave: 1−10 delovnih dni
  • 205.00€
  • Brez DDV: 187.21€
Podobni izdelki

Očala proti modri svetlobi Business
Očala proti modri svetlobi BlueProtect