Športna očala Adidas - novi modeli

REFRESH ADIDAS. Adidas je letos lahko rečemo da kar konkretno osvežil svojo ponudbo sončnih oziroma športnih očal. Iz ponudbe je vzel modele, ki se skozi čas niso pokazali kot prodajno zanimivi ter jih nadomestil s svežimi, atraktivnejšimi.


Evil Eye Evo in Evil Eye Halfrim sta v letu 2018 dobila nov dizajn ročk in sta odslej dostopna v novih barvnih kombinacijah. Posebej atraktivna nova Adidas barva pa je Viola mirror. Color mirror leče imajo osnovo v sivi barvi, z zunanje strani pa je nanesen sloj v različnih atraktivnih barvah. Tokrat torej gre za odsev v vijoličnem odtenku.

Poleg omenjenega, pa od leta 2018 v spletni trgovini Vsezaoči predstavljamo še Adidasova nova tekaška očala – uravnoteženo fuzijo brezčasne oblike in rahločutno vgrajene tehnologije. Kot pravijo, ta minimalistični in močno poenostavljen koncept omogoča, da ves nepotrebni balast pustite doma in dovolite, da vaš športni duh pride do polne veljave. Ne gre pa zgolj za tek sam po sebi, gre za obvladovanje poti! Zahvaljujoč ekstremno lahkim in proti zlomom odpornim okvirjem, ki se odlično prilegajo obliki obraza, namreč ni omejitev. Izberite hitrost in uživajte v vsakem koraku, ne glede na to, kako težek je izziv. Nastavljivi nosniki in protidrsna guma na notranji strani ročke stabilizirajo ta odlična unisex očala. Pri tem pa ni okrnjena niti udobnost pri nošenju, niti njihov eleganten videz.

Novost je tudi model Zonyk Aero Midcut – nekakšna »izpeljanka« iz modela Zonyk Aero, razlika je le v obliki stekel. Pravijo, da je ta model narejen za tiste, ki želijo na cilj priti kot prvi, saj je s svojimi idealno oblikovanimi lečami in svojimi najrazličnejšimi funkcijami narejen za tek po najrazličnejših poteh.

ADIDAS – STROKOVNI SVETOVALEC

Za kakršnekoli informacije glede stekel, modelov, rezervnih delov kot tudi ostalih priporočil in mnenj, se pa lahko obrnete na strokovnega svetovalca spletne trgovine Vsezaoči – Petra Kovačiča. Optik-tehnik, ki ga zaznamujejo leta izkušenj s prodajo Adidas očal in rezervnih delov, na vaša vprašanja odgovarja vsak delovnih med 9. In 18. uro, kot tudi v soboto, med 9. In 12. uro. 


Da boste lahko čimprej brezskrbno športali in se nedeljsko sončili v svojih novih, svežih Adidasih!


Ekipa Vsezaoči

Tags športna očala, adidas, novosti