Očala za smučanje Bolle

FLOW-TECH VENTING
Posebej za Bolle skonstruiran sistem ventilacije okvirjev, omogoča kroženje zraka po vsej notranji strani stekla, kar zmanjšuje potencialno nabiranje vlage in vzdržuje prvotno vidljivost.


WIDE FIELD OF VIEW - ŠIROKO VIDNO POLJE
Široko vidno polje omogoča maksimalen periferni vid, ki je potreben pri hitrem smučanju skozi količke in pri nadzoru dogajanja okoli vas, ko se spuščate po strmini. Smučarska očala iz programa Gravity imajo edinstven sferični ščit, ki je oblikovan s postopno ukrivljenostjo tako, da se najbolj optimalno prilega obrazu in nudi najširšo vidno polje.


  OVER THE HELMET - ZDRUŽLJIVOST S ČELADO
  Vsa Bolle smučarska očala so izdelana tako, da sedijo v idealni poziciji, nudijo udobje in tehnične zmogljivosti z vsako zaščitno čelado.


OVER THE GLASS (OTG) - primera za preko korekcijskih očal
Modeli Quasar OTG, Y6 OTG in Boost OTG so izdelani tako, da se prilegajo preko večine korekcijskih očal.


SPORT OPTICAL SYSTEM - športni optični sistem
Bolle smučarska očala omogočajo vgradnjo korekcijskih vmesnikov, ki se prilagojeni modelom Gravity, Quasar OTG, Nova, Monarch, Nebula, Carve, Mojo, Volt, Boost OTG & Y6 OTG.


FORSTAY SYSTEM
Sistem sponk za smučarska očala je narejen tako, da le-ta udobno sedijo na vašem obrazu in omogočajo traku, da se popolnoma prilega čeladi, nedovisno od modela.TRIPLE LAYER FACE FOAM - TROSLOJNA PENA
Ultra mehka mikro volna je edini material na vašem obrazu, ki se z dvema slojema multidensity pene, mehko in popolnoma prilega vašemu obrazu.


DOUBLE LAYER FACE FOAM - DVOSLOJNA PENA
Medium density pena podpira mehko mikro volno, ki se kot edini del očal dotika vašega obraza.
 Tags bolle, smučarska očala