Dostava

V spletni trgovini Vsezaoči se trudimo, da bi naročeni artikli kar se da hitro prispeli tja, kamor ste vi želeli. V kolikor so artikli na zalogi, jih pošljemo naprej še isti dan, kar pomeni, da jih prejmete na dom v roku 1–2 delovnih dni, razen med vikendi in prazniki. Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije, kar pomeni, da naročene artikle dostavi poštar na naslov prejemnika, ki ste ga navedli ob naročilu. Praviloma se dostave vršijo v dopoldanskih urah, v primeru, da paketa ne morete sprejeti, pa ga lahko prevzamete tudi kasneje, na najbližji Pošti Slovenije.

Za izdelke, ki jih v določenem trenutku nimamo na zalogi, se dobavljivost vsekakor poveča. V takem primeru bomo naročen izdelek naročili pri našemu dobavitelju in vaše naročilo uredili takoj, ko izdelek prejmemo na zalogo. V primeru, da je bilo naročenih več izdelkov in je kateri od teh na zalogi, drugi pa ni, se na vašo željo lahko vrši delna dobava blaga (delno takoj, delno pa, ko nam to omogoča zaloga). Poštnina se v takem primeru zaračunava le enkrat (1x).

Ob nakupu do 30 € in plačilu po predračunu ali z možnostjo Paypal znaša poštnina 3 €. Ob nakupu do 30 € in plačilu po povzetju znaša poštnina 4,5 €. 

Ob nakupu nad 30 € je za naročnika pošiljanje brezplačno, le pri plačilu po povzetju se obračuna dodatni strošek 1,5 €.