Evil Eye rezervni deli

Uporabniki očal se pogosto znajdemo v situaciji, ko se nam poškodujejo ali zlomijo očala. Velikokrat se nekaterih stvari ne da popraviti oz. ni možno zamenjati del okvirja za novega. Evil eye športna očala
 so v tem pogledu v prednosti pred številnimi ostalimi znamkami športnih očal, saj je vsak del evil eye očal zamenljiv.
Rezervni deli so tako možni pri vseh evil eye očalih.

STEKLA
Menjati je tako mogoče stekla. Na voljo so različne vrste stekel npr. prozorna stekla, LST stekla v različnih barvah, ki uravnavajo prodiranje svetlobe skozi steklo, so pomembna za vse šprtnike, saj jim omogočajo čist in odličen pogled pri aktivnostih. Poznamo še antifog stekla proti meglenju, zrcalna stekla v različni barvi, polaroidna stekla, ki odbijajo motečo svetlobo idr.

PRIPONKA
Če se vam zlomi priponka ali enostavno želite novo, je to mogoče pri vseh evil eye modelih. Zamenjate lahko vsako posamezno ali pa obe v kompletu.

NOSNIK
Nosniki so pomemben del pri očalih, saj je ključnega pomena, da očala ustrezno sedijo na nosu in da lepo in nemoteče gledamo skozi očala. Zamenljivi so tako tudi nosniki. 

VMESNIK
Med sprednjim delom očal (frontalom) in med priponko je en majhen zatič (vmesnik), ki povezuje ta dva dela. Preprosto ga lahko zamenjamo.


ETUI
Če se nam poškoduje etui, ga lahko enostavno nadomestimo z novim originalnim evil etuijem, ki ustreza modelu očal.


Pri modelih evil eye performance so na voljo še dodatni rezervni deli kot so elastični trak, zaščitna pena in penica za zaustavljanje znoja.


                  

Rezervne dele za številne evil eye modele, najdete v naši spletni trgovini Vsezaoči, kjer jih lahko nemudoma naročite ali pa nas pokličete in vam bomo z veseljem pomagali.