Adidas rezervni deli

Uporabniki očal se pogosto znajdemo v situaciji, ko se nam poškodujejo ali zlomijo očala. Velikokrat se nekaterih stvari ne da popraviti oz. ni možno zamenjati del okvirja za novega.

Adidas okvirji so v tem pogledu v prednosti pred številnimi ostalimi znamkami okvirjev, saj je vsak del Adidasovih okvirjev zamenljiv.
Rezervni deli so tako možni pri vseh Adidasovih modelih kot so Adidas Sport, Adidas Essentials in prav tako pri smučarskih očalih Adidas.

STEKLA
Menjati je tako mogoče stekla. Na voljo so različne vrste stekel npr. prozorna stekla, LST stekla v različnih barvah, ki uravnavajo prodiranje svetlobe skozi steklo, so pomembna za vse šprtnike, saj jim omogočajo čist in odličen pogled pri aktivnostih. Poznamo še antifog stekla proti meglenju, zrcalna stekla v različni barvi, polaroidna stekla, ki odbijajo motečo svetlobo idr.

PRIPONKA
Če se vam zlomi priponka ali enostavno želite novo, je to mogoče pri vseh Adidasovih modelih. Zamenjate lahko vsako posamezno ali pa obe v kompletu.

NOSNIK
Nosniki so pomemben del pri očalih, saj je ključnega pomena, da očala ustrezno sedijo na nosu in da lepo in nemoteče gledamo skozi očala. Zamenljivi so tako tudi nosniki. 

VMESNIK
Med sprednjim delom očal (frontalom) in med priponko je en majhen zatič (vmesnik), ki povezuje ta dva dela. Preprosto ga lahko zamenjamo.


ETUI
Če se nam poškoduje etui, ga lahko enostavno nadomestimo z novim originalnim Adidasovim etuijem, ki ustreza modelu očal.


Pri modelih Adidas Sport so na voljo še dodatni rezervni deli kot so elastični trak, zaščitna pena in penica za zaustavljanje znoja.


Nekateri modeli smučarskih očal pa imajo na voljo tudi menjavo sprednjega dela.

                  
Rezervne dele za številne Adidasove modele, najdete v naši spletni trgovini Vsezaoči, kjer jih lahko nemudoma naročite ali pa nas obiščite v kateri izmed poslovalnic in vam bomo z veseljem pomagali.