Tehnologije stekel smučarskih očal Bolle


POLIKARBONATNE LEČE
Polikarbonatne leče so narejene iz najkakovostnejše smole, kar pomeni, da so te leče dvajsetkrat bolj odporne na udarce kot, če bi bile narejene iz stekla in nimajo konkurence v natančnosti ter čistosti.


SLOJ - P80
Na notranji strani stekel dodan P80 premium sloj, razprši vodne molekule po vsej površini stekla in tako preprečuje vlagi onemogočanje kristalno čistega vida.


DUBLE LENS THERMAL BARRIER
Edinstvena dvojna stekla Bolle, nudijo termično bariero med hladnim zunanjim zrakom in vlago, ki nastaja zaradi intenzivne aktivnosti ter tako preprečuje nastajanje rosenja.Modulator Vermillon Blue in Modulator Citrus Dark  so visoko kontrastne leče, ki posvetlijo oz. potemninjo pri spreminjajočih se svetlobnih pogojih. Napredna fotokromatska tehnologija se prilagaja okolju tako, da se ni potrebno vašim očem. Prepustnost svetlobe stekel je v stanju močne svetlobe pri steklih Modulator Vermillon Blue 26%, pri oblačnem vremenu in megli pa 66%. Pri steklih Modulator Citrus Dark pa je propustnost pri močni svetlobi 15% med tem, ko pri oblačnem vremenu 65%.


CARBO GLAS® PREVLEKA
 V želji, da bi bile lažje in čim bolj precizne, so leče na obeh straneh obdane s posebnim slojem, ki vam daje zaščito pred praskami in  ostalimi poškodbami.EQUALIZER VENT
Vodoodporna in zračna tehnologija nudi vidljivost brez rosenja s konstantnim zračenjem, ki omogoča idealni zračni tlak in natančno optiko med zatesnjenimi dvojnimi stekli ter preprečuje vstop vlagi.


UV ZAŠČITA
Bolle UV filter ščiti pred škodljivim UVA in UVB žarkom vse do 400 nanometrov, kar je 100% UV zaščita.