Očala za vožnjo Serengeti

 

PRILAGODITE SVETLOBO - v svetlih pogojih, ko je UV radiacija močnejša, se molekule v steklih razširijo in potemnijo steklo, kar jim omogoča, da absorbirajo več svetlobe. V temnejših pogojih, ko je UV radiacija šibkejša, se molekule skrčijo in ločijo in spustijo več svetlobe skozi steklo. Tako naša fotokromična stekla opravijo delo namesto vaših oči in vam ves čas nudijo optimalno količino svetlobe, lajšajo utrujenost oči in dajo jasen pogled na svet okoli vas. 

KONTROLIRAJTE SVETLOBO - Serengeti polarizacijska tehnologija organizira svetlobo, ki vstopa v steklo, na podoben način kot okenska želuzija. Vzporedni žarki lahko vstopijo, medtem ko je pravokotno bleščanje absorbirano. Rezultat je bolj tehnično učinkovita vidna izkušnja, z neprekosljivim udobjem in optično pravilnim vidom.

UPRAVLJAJTE S SVETLOBO - Spectral Control deluje s polnim spektrumom svetlobe in je posebej zasnovan tako, da s selektivnim upravljanjem valovnih dolžin deluje kot vizualni izenačevalnik. Meglice in bleščanje so drastično zmanjšane, kontrast je izboljšan in vaš vid je ostrejši - med vsem tem pa še blokira motečo modro svetlobo, ki je eden glavnih povzročiteljev utrujenosti oči.

NEIZPROSEN LOV NAPREDNJEŠIH STEKEL - mletje z diamantnimi kolesci. Mikroskopsko prepredanje tehnologije. Temperature čez 1000ºC. Če obstaja način, kako narediti optično naprednejša stekla, ga Serengeti najde. Če nosite ultra-lahka stekla ali pa nagrajena Polar PhD™ stekla, boste izkusili osupljivo jasnost vida in optično superiornost, ki sta razpoznavna znaka znamke Serengeti.

NAJBOLJŠA OČALA NA SVETU ZA VOŽNJO SI ZASLUŽIJO NAJBOLJŠI OKVIR NA SVETU - Serengeti okvirji uporabljajo najboljše materiale, med drugim tudi titanij, nerjaveče jeklo, acetat in vbrizgan najlon, kar zagotavlja trpežnost in sofisticirano estetskost, medtem ko napredni inženiring in odlična ročna izdelava jamčita trajno udobje in superiorno prileganje.

Stekla Serengeti Drivers - jantarno obarvana stekla, posebej idealna za vožnjo. Poudarijo barve in kontrast, fotokromična tehnologija pa jim omogoča, da se prilagajajo svetlobnim pogojem in vedno prepuščajo optimalno količino svetlobe, kar lajša utrujenost oči in vam omogoča prijetnejšo vožnjo. Prav tako pa so ustvarjena, da prepuščajo več rdečih, rumenih in zelenih barv, kar jih naredi idealne za prepoznavanje semaforjev.

Stekla Serengeti Drivers Gold - ta stekla imajo vse prednosti stekel Drivers, poleg tega pa še zlat zrcalni premaz, ki odbija vidne in infrardeče valovne dolžine, ki so lahko škodljive očesu.

Stekla Serengeti Drivers Gradient - zgoraj so temnejša in spodaj svetlejša. Tako so oblikovana, da ščitijo pred bleščanjem od zgoraj, a vseeno nudijo jasen pogled na armaturno ploščo. Posebej oblikovana s piloti v mislih, saj lahko tako podrobno vidijo čez dolge razdalje, a z lahkoto vidijo inštrumente pred sabo.

 Stekla Serengeti 555nm - stekla so poimenovana po 555 nanometerskem centru vidnega barvnega spektruma svetlobe, območju, kjer človeško oko vidi najlažje in najudobneje. Idealna so za zelo svetle pogoje. Prepuščajo zelen in rumen spekter svetlobe, na zunanji strani pa imajo zrcalni premaz, ki še dodatno lajša utrujenost oči.

Stekla Serengeti 555nm Blue - na stekla 555nm je dodan moder zrcalni premaz, ki blokira več svetlobe in omogoča še dodatno zaščito oči.

Stekla Serengeti CPG - stekla CPG (cool photo grey) so narejena, da služijo v vseh vremenskih pogojih in so še posebej primerna za močno bleščanje, ki lahko ovira vidljivost. Njihove polarizacijske lastnosti pa vašim očem nudijo še dodatno zaščito in udobje.

Stekla Serengeti Sedona - ta edinstvena, rožnato obarvana stekla omogočajo izjemno visoko-kontrasten pogled v najsvetlejših pogojih in so idealna za na vodo in sneg oz. v vsakem okolju z intenzivno svetlobo.

Preverite: Serengeti očala v Optiki Auer

Če nas obiščete v kateri izmed poslovalnic, vam bomo pri izbiri z veseljem pomagali in strokovno svetovali.

Tags serengeti, tehnologije