Stekla evil eye

Grey
Absorpcija svetlobe: 87%
Kategorija: 3

Dober vid v svetlih svetlobnih pogojih. Občutite barve v vsej svoji resnični živahnosti, tudi pri žareči sončni svetlobi, brez napenjanja oči.

Space
Absorpcija svetlobe: 95%
Kategorija: 4

Zaščita v ekstremnih svetlobnih pogojih. Stekla, ki so primerna za ledenike in visokogorje.

LST® grey silver
Absorpcija svetlobe: 86,1%
Kategorija: 3

Zaščita pri zmerni do močni svetlobi. Dobre kontrastne lastnosti. Poudarjajo terenske nepravilnosti, nudijo odličen periferni vid. Imajo srebrni zrcalni nanos in so primerna za vse športe oz. za vse zunanje aktivnosti ter ohranijo naravne barve.

LST® active silver
Absorpcija svetlobe: 84%
Kategorija: 3

Stekla, ki delujejo osvetlitveno navkljub visoki stopnji zatemnitve. Dobre kontrastne lastnosti. Poudarjajo terenske nepravilnosti, nudijo odličen periferni vid. Imajo srebrni zrcalni nanos in so primerna za vse športe oz. za vse zunanje aktivnosti.

LST® active red mirror
Absorpcija svetlobe: 84%
Kategorija: 3

Stekla, ki delujejo osvetlitveno navkljub visoki stopnji zatemnitve. Dobre kontrastne lastnosti. Poudarjajo terenske nepravilnosti, nudijo odličen periferni vid. Imajo rdeči zrcalni nanos in so primerna za vse športe oz. za vse zunanje aktivnosti.

LST® active blue mirror
Absorpcija svetlobe: 85%
Kategorija: 3

Stekla, ki delujejo osvetlitveno navkljub visoki stopnji zatemnitve. Dobre kontrastne lastnosti. Poudarjajo terenske nepravilnosti, nudijo odličen periferni vid. Imajo modri zrcalni nanos in so primerna za vse športe oz. za vse zunanje aktivnosti.

LST® contrast silver
Absorpcija svetlobe: 86%
Kategorija: 3

Stekla, ki omogočijo največji kontrast med vsemi LST® stekli. Primerna so za golf, tek in vse aktivnosti v naravi, saj z njimi jasno vidimo vse terenske nepravilnosti. Gre za stekla s srebrnim zrcalnim nanosom.

VARiO
Absorpcija svetlobe: 18 – 87%
Kategorija: 0 – 3

Prilagoditev spreminjajoči se svetlobi. Ne glede na to, ali ste aktivni že zgodaj zjutraj ali pa pozno zvečer, s samozatemnitvenimi VARIO stekli, ki imajo hiter odzivni čas, lahko preprečite motnje nenehno spreminjajočih se svetlobnih razmer.

LST® blue light VARiO blue mirror
Absorpcija svetlobe: 73 – 94%
Kategorija: 2 – 4

Samozatemnitvena VARiO stekla z LST® kontrastom poskrbijo tudi za najekstremnejše pogoje in so tako primerna za uporabo v visokogorju. Stekla so rjavo - oranžne barve in imajo moder zrcalni nanos.

LST® bright VARiO blue mirror
Absorpcija svetlobe: 50 – 91%
Kategorija: 1 – 3

Samozatemnitvena stekla, ki uravnavajo hitro spremembo iz svetle na temno-oranžno barvo, tako da lahko samozavestno delujete tudi v oblačnem vremenu. Gre za svetla stekla z zrcalnim nanosom v modri barvi.

LST® bright VARiO purple mirror
Absorpcija svetlobe: 38 – 87%
Kategorija: 1 – 3

Samozatemnitvena stekla, ki uravnavajo hitro spremembo iz svetle na temno-oranžno barvo, tako da lahko samozavestno delujete tudi v oblačnem vremenu. Gre za svetla stekla z zrcalnim nanosom v rožnati barvi.

LST® polarized
Absorpcija svetlobe: 88%
Kategorija: 3

Stekla LST® polarized združujejo prednosti LST® in polariziranih stekel. Polarizacijski filter odpravi bleščanje, ki nastane zaradi odboja svetlobe od svetlečih površin, kot je voda ali vetrobransko steklo. Filter LST® pa poskrbi za visokokontrasten pogled in naravne barve.

Blue Mirror
Absorpcija svetlobe: 88%
Kategorija:  3

Color mirror leče imajo osnovo v sivi barvi, z zunanje strani pa je nanesen sloj v različnih atraktivnih barvah. V izbranem primeru gre za odsev v modrem odtenku.

Clear
Absorpcija svetlobe: 7%
Kategorija: 0

Omogočajo vso svobodo teka, vožnje, smučanja ali plezanja tudi ko se sonče že počasi spušča, saj so narejena za slabše svetlofbne pogoje.

LST® bright blue mirror
Absorpcija svetlobe: 43%
Kategorija: 1

Jasen pogled pri šibki svetlobi oz. v slabih svetlobnih pogojih, saj gre za stekla, ki izboljšajo kontrast, so svetla in imajo moder zrcalni nanos.

LST® bright
Absorpcija svetlobe: 40%
Kategorija: 1

Svetlejša visokokontrastna stekla. Odlična za slabo vreme ali mrak, za meglo in difuzno svetlobo.