Stekla Adidas

Clear
Absorpcija svetlobe: 7%
Kategorija: 0


Omogočajo vso svobodo teka, vožnje, smučanja ali plezanja tudi ko se sonče že počasi spušča, saj so narejena za slabše svetlobne pogoje.

Grey
Absorpcija svetlobe: 87%
Kategorija: 3


Dober vid v svetlih svetlobnih pogojih. Občutite barve v vsej svoji resnični živahnosti, tudi pri žareči sončni svetlobi, brez napenjanja oči.

Space
Absorpcija svetlobe: 95%
Kategorija: 4


Zaščita v ekstremnih svetlobnih pogojih. Stekla, ki so primerna za ledenike in visokogorje.

Brown
Absorpcija svetlobe: 86%
Kategorija: 3


Izboljšajte kontraste. Udobna nošnja v spremenljivih vsakodnevnih pogojih. Rdeči elementi leče izboljšajo percepcijo globine.

LST Bright Blue Mirror
Absorpcija svetlobe: 43%
Kategorija: 1


Jasen pogled pri šibki svetlobi oz. v slabih svetlobnih pogojih, saj gre za stekla, ki izboljšajo kontrast, so svetla in imajo moder zrcalni nanos.

LST Active
Absorpcija svetlobe: 84%
Kategorija: 3


Stekla, ki delujejo osvetlitveno navkljub visoki stopnji zatemnitve. Dobre kontrastne lastnosti. Poudarjajo terenske nepravilnosti, nudijo odličen periferni vid. Imajo srebrni zrcalni nanos in so primerna za vse športe oz. za vse zunanje aktivnosti.

LST Bright
Absorpcija svetlobe: 40%
Kategorija: 1


Svetlejša visokokontrastna stekla. Odlična za slabo vreme ali mrak, za meglo in difuzno svetlobo.

LST Contrast
Absorpcija svetlobe: 86%
Kategorija: 3


Stekla, ki omogočijo največji kontrast med vsemi LST stekli. Primerna so za golf, tek in vse aktivnosti v naravi, saj z njimi jasno vidimo vse terenske nepravilnosti. Gre za stekla s srebrnim zrcalnim nanosom.

LST Bluelightfilter
Absorpcija svetlobe: 90%
Kategorija: 3


Zaščita pred nevarno modro svetlobo v visokogorju. Najtemnejša različica LST stekel. Gre za stekla, ki ublažijo spremembe med prehodi sonce/senca, izboljšajo periferni vid in omogočijo viskokontrasten pogled.

VARIO
Absorpcija svetlobe: 18 – 87%
Kategorija: 0 – 3


Prilagoditev spreminjajoči se svetlobi. Ne glede na to, ali ste aktivni že zgodaj zjutraj ali pa pozno zvečer, s samozatemnitvenimi VARIO stekli, ki imajo hiter odzivni čas, lahko preprečite motnje nenehno spreminjajočih se svetlobnih razmer.

VARIO Blue Mirror
Absorpcija svetlobe: 27 – 85%
Kategorija: 1 – 3


Samozatemnitvena stekla, ki v nekaj sekundah preklopijo iz svetle v temno-oranžno barvo ter tako omogočajo neutrudno športno udejstvovanje ne glede na čas/vreme. Gre za stekla z modrim zrcalnim nanosom.

LST Bright VARIO Purple Mirror
Absorpcija svetlobe: 38 – 87%
Kategorija: 1 – 3


Samozatemnitvena stekla, ki uravnavajo hitro spremembo iz svetle na temno-oranžno barvo, tako da lahko samozavestno delujete tudi v oblačnem vremenu. Gre za svetla stekla z zrcalnim nanosom v rožnati barvi.

LST Polarized
Absorpcija svetlobe: 88%
Kategorija: 3


Stekla LST Polarized združujejo prednosti LST in polariziranih stekel. Polarizacijski filter odpravi bleščanje, ki nastane zaradi odboja svetlobe od svetlečih površin, kot je voda ali vetrobransko steklo. Filter LST pa poskrbi za visokokontrasten pogled in naravne barve.

Polarized
Absorpcija svetlobe: 87%
Kategorija:  3


Polarizacijski filter odpravi bleščanje, ki nastane zaradi odboja svetlobe od svetlečih površin, kot je voda ali vetrobransko steklo. Ta stekla so primerna za vožnjo in vsakodnevne aktivnosti.

Red Mirror
Absorpcija svetlobe: 83%
Kategorija:  3


Color mirror leče imajo osnovo v sivi barvi, z zunanje strani pa je nanesen sloj v različnih atraktivnih barvah. V izbranem primeru gre za odsev v rdečem odtenku.

Gold Mirror
Absorpcija svetlobe: 86%
Kategorija:  3


Color mirror leče imajo osnovo v sivi barvi, z zunanje strani pa je nanesen sloj v različnih atraktivnih barvah. V izbranem primeru gre za odsev v zlatem odtenku.

Blue Mirror
Absorpcija svetlobe: 88%
Kategorija:  3


Color mirror leče imajo osnovo v sivi barvi, z zunanje strani pa je nanesen sloj v različnih atraktivnih barvah. V izbranem primeru gre za odsev v modrem odtenku.

Purple Mirror
Absorpcija svetlobe: 83%
Kategorija:  3


Color mirror leče imajo osnovo v sivi barvi, z zunanje strani pa je nanesen sloj v različnih atraktivnih barvah. V izbranem primeru gre za odsev v rožnatem odtenku.

Chrome Mirror

Absorpcija svetlobe: 83%
Kategorija:  3


Color mirror leče imajo osnovo v sivi barvi, z zunanje strani pa je nanesen sloj v različnih atraktivnih barvah. V izbranem primeru gre za odsev v krom odtenku.

Green Mirror
Absorpcija svetlobe: 88%
Kategorija:  3


Color mirror leče imajo osnovo v sivi barvi, z zunanje strani pa je nanesen sloj v različnih atraktivnih barvah. V izbranem primeru gre za odsev v zelenem odtenku.

Viola Mirror
Absorpcija svetlobe: 88%
Kategorija:  3


Color mirror leče imajo osnovo v sivi barvi, z zunanje strani pa je nanesen sloj v različnih atraktivnih barvah. V izbranem primeru gre za odsev v vijoličnem odtenku.