Tehnologije Adidas

Decentered Vision Advantage™

Decentracija optičnega centra zagotavlja vid brez popačenj, tudi v zelo zaokrivljenih steklih vse do bazne krivine 10. Decentered Vision Advantage polikarbonatna stekla ustrezajo maksimalni optični kvaliteti 1. stopnje, kar zmanjša utrujenost oči.

 


Quick-Change Lens System™

Hitra, preprosta in zanesljiva menjava stekel omogoča, da ste vedno v koraku z vremenskimi in svetlobnimi pogoji. 


TRI.FIT Temple

Tehnologija TRI.FIT omogoča preprosto nastavitev treh različnih pozicij naklona očal. To je zagotovilo za odlično prileganje očal obraznim potezam, prav tako pa pravilna namestitev očal prepreči vstop neželjenim sončnim žarkom. 


Double-Snap Nose Bridge

Tehnologija omogoča dvojno nastavitev višine sedenja očal na nosu. Tako se očala Adidas vedno odlično prilegajo nosnemu korenu. Nosnik je iz mehkega in nedrsečega materiala in tako zagotavlja zanesljivo in udobno izkušnjo.


 


Traction Grip

Material na priponkah je podoben gumi in preprečuje drsenje očal, fleskibilna priponka pa zagotavlja stabilen občutek brez neželjenega pritiska.

  


SPX™ & Flex Zones™

SPX je izredno lahek, odporen na lom in nealergen material. Skupaj z integriranimi točkami za večjo fleksibilnost(Flex Zones) omogoča odlično prilaganje in dolgo življensko dobo.


 


Quick-release Hinge™

Priponke se hitro in preprosto odstranijo, prav tako se snamejo in ne poškodujejo v primeru večje sile pri padcih ali udarcih. Zatič, ki povezuje priponko z okvirjem je preprosto zamenljiv. Priponke lahko brez težav nadomestite z elastičnim trakom, ki je dobavljiv pri posameznih modelih.

 

 


Ventilation System

Reže za zrak so domišljeno razporejene po očalih. Tako lahko zrak kroži in preprečuje zameglitev očal in ne draži oči ter ne vpliva na vid.

 

 


Helmet Compatible

Določeni modeli športnih očal imajo priponke ali elastični trak, ki so prilagojene za uporabo s smučarsko ali kolesarsko čelado. Prav tako so vsa 
smučarska očala primerna za uporabnike čelade.

 
Hidrophobic

Hidrofobni nanos, ki omogoča, da se umazanija in voda ne sprimeta na površino stekla. Tako so stekla zmeraj čista in bolj odporna.

 
Očala Adidas v spletni trgovini Auer optike.