Tehnologije evil eye

PPX®

Vsi modeli Evil eye so narejeni iz ultra lahkega in izjemno trpežnega PPX materiala, ki zagotavlja, da očala ne lezejo iz obraza, ne pritiskajo za ušesa ter udobno sedijo na obrazu.


Tri.Fit™

Tehnologija Tri.Fit omogoča preprosto nastavitev treh različnih pozicij naklona očal. To je zagotovilo za odlično prileganje očal obraznim potezam, prav tako pa pravilna namestitev očal prepreči vstop neželjenim sončnim žarkom.


Double Snap Nose bridge™

Tehnologija omogoča dvojno nastavitev višine sedenja očal na nosu. Tako se očala Adidas vedno odlično prilegajo nosnemu korenu. Nosnik je iz mehkega in nedrsečega materiala in tako zagotavlja zanesljivo in udobno izkušnjo.


Ventilation System

Reže za zrak so domišljeno razporejene po očalih. Tako lahko zrak kroži in preprečuje zameglitev očal in ne draži oči ter ne vpliva na vid.


Traction Grip™

Material na priponkah je podoben gumi in preprečuje drsenje očal, fleskibilna priponka pa zagotavlja stabilen občutek brez neželjenega pritiska.


Quick Release Hinge™

Priponke se hitro in preprosto odstranijo, prav tako se snamejo in ne poškodujejo v primeru večje sile pri padcih ali udarcih. Zatič, ki povezuje priponko z okvirjem je preprosto zamenljiv. Priponke lahko brez težav nadomestite z elastičnim trakom, ki je dobavljiv pri posameznih modelih.


Lens Lock-system™

Tehnično dovršen sistem zagotavlja hitro menjavo leč.


Quick Change Lens System™

Hitra, preprosta in zanesljiva menjava stekel omogoča, da ste vedno v koraku z vremenskimi in svetlobnimi pogoji.


Sweat Bar

Snemljiva penica preprečuje potenju dostop do oči.