Tehnologije okvirjev Bollé

B88 OKVIRJI

Za dosego čim manjše teže, vzdržljivosti in prožnosti, se za izdelavo okvirjev uporablja najboljši najlon. Ta edinstvena kompozicija materiala omogoča osupljiv vizualni dizajn v vseh oblikah in debelinah – ne na škodo vzdržljivosti.

NASTAVLJIVI NOSNIKI

Nastavljivimi nosniki, vam poleg dobrega izgleda, dajejo še dodaten nadzor in udobje. Nosniki so hipoalergeni in zelo vzdržljivi.


THERMOGRIP

Zasnovan, da opravi samo eno in edino nalogo. Thermogrip skupaj z udobnimi in hidrofiličnimi nosniki ter zaušesnimi nosilci, ki absorbirajo vlago, drži očala vedno na pravem mestu – tako se lahko osredotočite na nekaj resnično pomembnega.

OPTICS CONTROL SYSTEM™

Bollé® vam pomaga ostati v igri z zamenljivimi lečami. S fleksibilnostjo, ki vam jo daje sistem zamenjave leč, imate zagotovljeno optimalno uspešnost v vseh vremenskih pogojih.

SPORT OPTICAL SYSTEM

Patentiran sistem športne optike – sport optical system (S.O.S.), vam daje možnost na varen in enostaven način menjati vaše predpisane leče v okvir očal, z zagotovilom svobode in posledično uživanja ter doseganja zadanih rezultatov – ne odvisno od izziva.

ADJUSTABLE TEMPLES

Ročke so nastavljive, kar omogoča resnično prileganje in ultimativno udobje.


B-FLOW TECHNOLOGY

Tehnologija preciznega prezračevanja okvirja preprečuje zadrževanje in nastanek vlage, ne glede na vreme.